A fost a treia seară de proteste anti-restricții în România. Mii de oameni au ieșit pe străzile din marile orașe. S-a lăsat cu violențe în București și Craiova.

Guvernul Cîțu dezbate azi în ședință Planul de Reziliență și Redresare a României. Este poarta noastră spre banii europeni. Proiectul trebuie trimis Comisiei Europene după ce va fi aprobat la nivel național.

Este vot final azi în Camera Deputaților pe moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Agriculturii Adrian Oros.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Azi se afişează rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat 2021. Elevii care sunt mulţumiţi de note îşi pot da acordul să fie trecute în catalog.

Corul Filarmonicii are azi un concert dedicat Sărbătorilor Pascale. Este fără public, dar tu poți să-l vezi online de la ora 19. Programul cuprinde Magnificat de Vivaldi și Via Crucis de Franz Liszt.

Un număr record de imunizări într-o zi a fost atins ieri. 65 de mii de persoane au fost imunizate.

Germania nu mai vaccinează persoanele cu vârsta sub 60 de ani cu Astrazeneca după mai multe cazuri de formare de cheaguri de sânge.

Armani îşi transformă teatrul din Milano într-un centru de vaccinare. Este locul iconic care găzduia prezentările de modă.

Încă un eșec pentru Space X. Starship 11 a explodat la puțin timp după decolare, la 10 mii de metri altitudine. Elon Musk a spus că avea o problemă la motorul 2.

Turnul Eiffel împlinește astăzi 132 de ani de la inaugurare. Atracția turistică are 300 de metri înălțime și o greutate de peste 10.000 de tone.