Pachetul de susținere a economiei va depăși 7% din PIB, până la sfârșitul acestui an, iar programul de stimulare a economiei a stopat declinul și garantează o creștere puternică în 2021, spune ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Președintele american Donald Trump a transmis, din spital, un mesaj în care a spus că se simte bine și că adevărata provocare în lupta sa cu COVID-19 abia urmează.

Cresc necontrolat cifrele infecțiilor cu coronavirus în Franța. Aproape 17.000 de cazuri noi a raportat Hexagonul, doar în cursul zilei de ieri.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

ANM a emis mai multe avertizări de cod galben de vânt puternic, valabile în 5 județe din țară, în orele următoare: Caraș-Severin, Sibiu, Timiș, Arad și Bihor.

Madridul a reintrat, de ieri, în carantină. Restricțiile pentru limitarea răspândirii coronavirusului se impun și în alte 9 orașe din jurul capitalei spaniole.

Institutul german de cercetare economică din Berlin a pus bazele unui proiect pilot pentru a vedea efectele introducerii unui venit de bază garantat. Pentru cei 1.200 de euro pe lună, pot aplica toți cetățenii germani care au împlinit 18 ani.

Alegerile locale se vor organiza din nou în trei localități din țară, acolo unde candidații la scrutinul din 27 septembrie au ieșit la egalitate. E vorba de localități din județele Bistrița-Năsăud, Timiș și Teleorman.

Se apropie sărbătoarea Sfintei Parascheva, așteptată de mii de pelerini din țară. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că manifestările nu vor mai fi organizate ca în ceilalți ani, din cauza pandemiei de COVID-19.

Astăzi este Ziua Mondială a Mersului pe Jos. Sărbătorește-o lăsând mașina acasă, mai ales că… îți faci și un bine, ieșind la o plimbare pe jos.

Așa-i că ți-ai dorit, măcar o dată, să călătorești în timp? Cercetătorii de la Universitatea din Queensland îți spun că este posibil, pe baza legilor fizicii. Dar, călătorii în timp nu pot schimba trecutul într-un mod măsurabil, iar viitorul rămâne același, mai spun spun fizicienii.