1.339 de noi cazuri de infecție cu coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. 485 pacienți sunt internați în secțiile de terapie intensivă.

România primește 875 de milioane de euro de la Comisia Europeană, pentru Autostrada Sibiu-Pitești. Prima etapă ar trebui să fie gata în 2023. Oare ce scuză vor mai avea acum?

IMM-urile și HORECA primesc finanțare de la Guvern, pentru panouri fotovoltaice. Pot accesa fonduri de până la 100.000 de euro.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Nu cred că ai fost prea bucuros când ai ieșit astăzi din casă. Se simte miros de toamnă, nouă județe sunt astăzi sub avertizare de cod portocaliu de instabilitate atmosferică.

Ai grijă dacă ai de gând să pleci în Grecia. Ministerul de Externe te avertizează că pericolul de producere a unor incendii de vegetație este iminent, din cauza temperaturilor foarte ridicate și a vântului puternic.

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi a fost spitalizat după diagnosticul cu COVID-19, ca măsură de precauție.

Sorana Cârstea se bucură de una din cele mai mari victorii din ultimii ani pe terenul de tenis. A învins-o pe Johanna Konta și s-a calificat în șaisprezecimi la US Open.

Facebook nu mai permite reclame politice noi în săptămâna dinaintea prezidențialelor din SUA. Măsura a fost luată pentru a reduce răspândirea informațiilor false.

Se lansează iPhone 12, dar niciunul din modelele viitoarei serii nu va veni cu cea mai rapidă versiune de 5G în România.

Filmările pentru “The Batman” au fost suspendate, după ce actorul Robert Pattinson a fost depistat pozitiv cu COVID-19.