Peste 66.000 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre MApN, după ce luni s-au deschis pentru publicul larg.

54.281 de români s-au vaccinat ieri. Avem până acum peste 1,5 milioane de oameni vaccinați, adică 8.14% din populație.

Autoritatea de reglementare medicală susține că suspendarea vaccinărilor cu AstraZeneca nu a fost o decizie politică ci una științifică. Au apărut prea multe cazuri de tromboză cerebrală.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Boris Johnson a anuntat ca se va vaccina in scurt timp. premierul britanic a spus ca va primi o doza de ser AstraZeneca.

Încep să se vadă efectele pandemiei… China va permite accesul în ţară doar străinilor vaccinaţi împotriva Covid-19 cu un vaccin chinezesc.

Restaurantele, cafenelele, cinematografele și sălile de jocuri din Alba Iulia se închid de astăzi, după ce rata de infectare a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Iar elevii din Berceni, Otopeni, Popești-Leordeni și Tunari vor face cursuri exclusiv online. Școlile s-au închis după ce rata de infectare a depășit 6 cazuri la mia de locuitori.

Românca Jacqueline Cristian s-a calificat în sferturile turneului de tenis WTA 500 de la Sankt Petersburg.

Iar Simona Halep a spus într-un interviu că Serena Williams este foarte ambițioasă. „Cred că are problemuțe la partea mentală, pentru că este capabilă să câștige orice meci”, a spus Simona

Președinția l-a sărăcit pe Trump. Averea acestuia a scăzut de la 3 miliarde de dolari, la 2,3 miliarde de dolari, în ultimii patru ani, pe care i-a petrecut la Casa Albă, potrivit Business Insider.

Puterile noastre sunt nelimitate. Asta a demonstrat și Traian Vuia in dimineața de 18 Martie 1906: când a realizat, la Paris, primul zbor autopropulsat din lume cu un aparat mai greu decât aerul.