• Cei 72 de români blocați în Maroc vor fi repatriați mâine cu o cursă Tarom. Îți reamintesc, Maroc a suspendat zborurile comerciale timp de două săptămâni pentru a opri răspândirea tulpinei omicron.
  • OMS recomandă persoanelor care au peste 60 de ani sau care au probleme de sănătate să evite călătoriile, în contextul aparației noii variante a coronavirusului.
  • În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.141 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 89 decese dintre care 10  anterioare. Incidența în capitală a scăzut la 1.78 la mie. Vom detalia datele în buletinul informativ.
  • Cei 46 de cetăţeni români care au rămas blocați în Africa de Sud au ajuns ieri în țară. Raed Arafat spune că nu au probleme de sănătate, iar testele Covid-19 sunt negative.
  • Tel Aviv este cel mai scump oraș din lume, în care poți locui la ora actuală, potrivit raportului Economist Intelligence Unit. A urcat cinci locuri în acest top, față de anul trecut. Principalul motiv: moneda israeliană a crescut, în raport cu dolarul, de la momentul lansării cu succes a campaniei de vaccinare anti-Covid.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI