• În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 5.293 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid 19, iar alte 263 de persoane și-au pierdut viața. PESTE 1800 DE PERSOANE SUNT INTERNATE LA ATI.
  • De luni, 68% dintre școli încep cursurile în format fizic. Pe primele locuri în topul județelor se află Dolj, Vâlcea și Dâmbovița.
  • De la miezul nopții, Ungaria, Cehia și Danemarca au intrat pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic. Statele Unite au trecut pe lista galbenă, în timp ce Israel a fost trecut pe cea verde.
  • Costa Rica devine prima țară din lume în care vaccinarea devine obligatorie pentru copiii sub 12 ani. În cadrul acordului încheiat cu Pfizer, Costa Rica va primi 3,5 milioane de doze, dintre care 1,5 milioane vor fi rezervate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.
  • Valtteri Bottas, de la Mercedes, a realizat cel mai bun timp al calificărilor Marelui Premiu al Mexicului. Finlandezul va pleca în cursă din fața colegului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, și a lui Max Verstappen, Red Bull. Întrecerea din Mexic este astazi, de la ora 21.00.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN