• Din 20 decembrie intri în țară tu sau cetațenii străini doar cu un formular digital de localizare completat. Acesta poate fi descărcat de pe site-ul PLF.GOV.RO. Formularul va fi utilizat strict pentru ancheta epidemiologică în contextul apariției OMICRON.
  • Numărul cazurilor de Omicron a ajuns la 2.130 și au fost confirmate deja în 25 de state din UE anunță ECDC. Cele mai afectate țări sunt Norvegia, Danemarca, Belgia, Germania, Franța, Suedia, Portugalia și Spania. România a ajuns azi la 11 cazuri confirmate de Omicron.
  • Șapte orașe din România vor primi 81 de autobuze electrice pentru a fi folosite în transportul în comun.Vor avea lungimea de 10 m. Este vorba despre Alexandria, Brăila, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Lugoj și Slobozia.
  • Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis că părinții de același sex și copiii lor trebuie să fie recunoscuți ca familie în toate statele membre.
  • Marea Britanie a eliminat în acestă dimineață toate statelele de pe lista roșie.Guvernul spune că măsura nu mai este eficientă acum că omicron s-a răspândit deja în foarte multe state, în schimb, menținerea restricțiilor de călătorie aduce pierderi mari companiilor aeriene.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT