• Al doilea revelion în pandemie din România va fi cu mai puţine restricţii, spre deosebire de anul trecut, astfel că nu vor exista interdicții de circulație pe timpul nopții.
  • La începutul noului an, România va primi alte 2 mliarde de euro din PNRR. Din cauza procedurilor, banii vor fi folosiți la primăvară. Săptămâna viitoare va fi înființat și un departament care va monitoriza toate proiectele PNNR.
  • S-a înființat Fondul pentru Investiții. Astfel, start-up-urile și firmele mici și mijlocii vor putea obține finanțări prin aproximativ 20 de fonduri de investiții, alimentate din bani europeni.
  • Vârful valului Omicron a fost depășit în Africa de Sud, fără creșterea numărului de decese, anunță autoritățile. Contaminările noi au scăzut cu aproape 30% săptămâna trecută și au ajuns la aproape 90 de mii de infectări.
  • Putin a răspuns amenințărilor lui Biden potrivit cărora Rusia se va confrunta cu sancțiuni economice și militare în cazul unei escaladări a situației din Ucraina: „Aceasta ar reprezenta o greșeală foarte gravă”, spune președintele rus.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.