Dacă ai crezut că de luni copilul tău va scăpa de școala online, te-ai înșelat. Inspectorul școlar general din București te anunță că predarea online se va prelungi, pentru încă două săptămâni. Luni va fi luată decizia finală.

Bilanțul cutremurului din Turcia continuă să crească. 27 de oameni au murit și alți peste 800 au fost răniți, în orașul Izmir, unde cel puțin 20 de clădiri au fost distruse. Operaţiunile de căutare şi salvare continuă.

Nu-ți uita umbrela acasă, astăzi, și nici bocancii. E în vigoare o informare meteo de ploi pentru cea mai mare parte a țării, iar în 17 județe și la munte e cod galben de vânt puternic și ninsori.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Mii de oameni sunt evacuați, din sudul insulei filipineze Luzon. Taifunul Goni, de categoria 5, va lovi mâine Arhipelagul, cu rafale de vânt de peste 200 de km pe oră.

Polițiștii francezi au arestat încă un complice al atacatorului islamist, care a ucis 3 oameni, în Catedrala Notre-Dame din Nisa. Suspectul are 35 de ani şi s-a întâlnit cu autorul atacului cu o zi înainte de comiterea crimelor.

Izolarea pacienților pozitivi și testarea masivă. Sunt cele două variante alternative, dacă nu vrem să ne întoarcem la lockdown, a spus doctorul Adrian Marinescu, la Marius Tucă Show.

Astăzi este Halloween-ul, o sărbătoare de celtică și una dintre cele mai vechi sărbători din lume. E însă primul an în care nu vei putea merge la un party de Halloween, în club, din cauza pandemiei.

Dar poți merge la un concert. El Negro cântă, în această seară, pe terasa Berăriei H. Concertul începe la 9 fără un sfert, accesul este gratuit, dar îți trebuie rezervare.

Iar dacă îți dorești o noapte de groază, alături de prieteni, îți poți transforma livingul în propriul cinema. Serviciile de streaming ți-au pregătit câteva filme numai bune pentru seara asta.

Dacă ai văzut, deja, Sinister, Insidious sau The Conjuring, îți recomand Ready Or Not și It: Chapter two, pe HBOGo, Autopsy of Jane Doe și Cabin in the woods, pe Netflix și, desigur, seriile clasice The Ring, Final Destination, Saw și The Cube.