Astăzi am depășit pragul de 3000 de infectări cu COVID în 24 de ore. Avem și 44 de decese, iar 607 persoane sunt la terapie intensivă.

Începerea școlii a dus la creșterea numărului de infectări cu COVID în România. Din 14 septembrie și până acum 2.787 de copii au fost testați pozitiv. În a treia săptămână a avut loc o creștere cu 22%, scrie edupedu.

Mitropolia Moldovei anunță că sărbătoarea Sfintei Parascheva nu se va mai organiza în perioada 8-15 octombrie, ci se va limita la Sfânta Liturghie din data de 14 octombrie.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

„Binecuvântare de la Dumnezeu”, așa a numit Donald Trump infectarea cu COVID. Președintele de la Casa Albă spune că în felul acesta a testat tratamente de care vor beneficia gratis și americanii.

Record de infectări cu coronavirus în Germania. 4.058 de cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore.

Și de parcă mai aveau nevoie, miliardarii sunt cei mai câștigați în această pandemie, spune banca elvețiană UBS. Averea celor mai bogați oameni din lume a crescut cu 10,2 miliarde de dolari din aprilie până în iulie în acest an.

Artista Lorde a postat pentru prima dată, după aproximativ 3 ani de inactivitate pe social media, un mesaj pentru fanii ei. Îi sfătuiește pe neozeelandezi să meargă la vot.

România poate juca liniștită meciul cu Islanda din această seară din semifinalele Ligii Națiunilor. Niciun jucător nu are coronavirus. Pentru a se califica la EURO, România trebuie să câștige și meciul cu Islanda și cel cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.