Nu scapi de iarnă încă, mai ales dacă stai în Capitală. Este prognoză de vreme rece și precipitații valabilă până joi.

Constanța intră iar în scenariul roșu, după ce a depășit azi pragul de 3 infectări la mia de locuitori.

Avem primele două cazuri de tulpină braziliană de COVID confirmate în România. Sunt doi bărbați din București.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA

O categorie prioritară în etapa a treia de vaccinare este cea a elevilor de peste 16 ani, spune Valeriu Gheorghiță.

Diplomați americani de la Ambasada SUA din Beijing au avertizat Washingtonul, încă din 2018, că Laboratorul din Wuhan a descoperit noi coronavirusuri la lilieci care ar putea infecta omul și că laboratorul are probleme de securitate, scrie Politico.

Munca de la distanţă va rămâne şi după pandemie, o arată un sondaj Aviva. 95% din personal companiei ar alege munca la distanţă cu normă întreagă, sau o împărțire între munca de acasă și cea de la birou.

Plățile pentru Măsura 2 vor fi pornite imediat ce Legea Bugetului apare în Monitorul Oficial. Este vorba despre granturile pentru capital de lucru. Vor fi disponibili imediat 150 de milioane de euro.

Guvernul britanic ia în cacul transformarea trotuarelor în spații de luat masa pentru restaurante și cafenele. Decizia ar urma să fie pusă în aplicare până în septembrie 2022, anunță Bloomberg.

Parlamentul European a votat ridicarea imunității pentru Carles Puigdemont, fostul președinte al Cataloniei, și doi dintre foștii miniștri ai regiunii. Cei trei sunt acuzati în Spania de răzvratire și ar putea fi extrădați.

Măsuri de securitate suplimentare pentru a apăra Congresul SUA. Este concluzia experților care spun că Poliţia Capitoliului nu a avut suficient personal şi echipamente pentru a face faţă protestelor violente din 6 ianuarie.

Amazon duce shoppingl al nivelul următor. Fără casieri și fără scanarea produselor. Cumperi,canzei codul din aplicație la ieșire și ți se retrag bani din cont ulterior. Se întâmplăa la magazinul din Londra care este primul din Europa.

Venezuela a lansat bancnota de un milion de bolivari, dar din cauza hiper inflației aceasta nu valorează mare lucru. Acum trei ani au tăiat 5 zero-uri de la bolivari.