Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros de poloneza Iga Swiatek în două seturi.

O măsură nouă este luată in judetul Galati. Masca devine obligatorie pe o rază de 100 de metri in jurul scolilor. Măsura se aplică de mâine, 5 octombrie.

Polițiștii clujeni au dat o amendă de 1.000 lei organizatorului unei petreceri în interiorul stadionului „Cluj Arena”. Petrecăreții nu purtau măști de protecție, nu au păstrat distanțarea și erau peste 100 în spațiu închis.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
MANDATUL LUI ZELENSKI EXPIRĂ
MOARTEA LUI RAISI STÂRNEȘTE REACȚII DIVERSE

Biroul Electoral Central a decis că în trei localităţi vor fi organizate din nou alegeri pentru funcţia de primar. Motivul? Candidații au obținut același număr de voturi. Este vorba despre localități din Bistrița Năsăud, Teleorman și Timiș

Din 23 și 24 octombrie poți zbura la Birmingham de la Iași și Craiova cu Wizz Air.

În Petroșani, Bacău și Arad s-a pus lacătul pe restaurante, din cauza coronavirusului.

Aproape jumătate din gospodăriile din țară, adică aproximativ 3,5 milioane, se încălzesc cu lemne, în timp ce Uniunea Europeană elimină combustibilii fosili.

„O să învingem coronavirusul sau cum se numește asta” a spus Donald Trump în clipul video postat pe Twitter din spital. Președintele spune că se simte mai bine și că speră să revină cât mai repede să facă America măreață din nou.

Și hai să-ți spun cum arată tratamentul lui Trump în lupta cu COVID: 8 grame din cocktailul experimental de medicamente, și Remdesivir, Zinc, Vitamina D, Pepcid, Melatonină și Aspirină

Institutul german de cercetare economică din Berlin a pus bazele unui proiect pilot pentru a vedea efectele introducerii unui venit de bază garantat. Pentru cei 1.200 de euro pe lună pot aplica toți cetățenii germani care au împlinit 18 ani.

Istoria își găsește mereu un fel de a se repeta. Trump nu este primul preşedinte american infectat într-o pandemie. Cu un secol în urmă, Woodrow Wilson era într-o situaţie similară.