1.339 cazuri de Covid au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

O fabrică din Cluj s-a transformat într-un focar de Covid. 24 de angajaţi, dintr-un total de 75 testați, au fost confirmaţi pozitiv.

La nivel global, peste 7000 de cadre medicale au murit din cauza Covid, potrivit unui raport Amnesty International. Cele mai multe decese sunt în Mexic.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Azi ai parte de ploi torențiale și vânt puternic. E cod portocaliu de vreme rea în 9 județe, până diseară, la ora 23.00.

Cel mai important festival de film documentar din țară a început astăzi la Sibiu. Vei putea vedea documentare din barcă, dar trebuie să te grăbești pentru a prinde un loc.

România joacă diseară în Liga Națiunilor, cu Irlanda de Nord. Din păcate, nu poți merge la Arena Națională. Se joacă fără fani, din cauza epidemiei.

Dacă ești în Grecia ori ai de gând să te duci acolo în vacanță, vezi că e pericol ridicat de incendii de vegetație. Ocolește Atena, Corfu și Zakynthos.

Încă peste 4 tone de nitrat de amoniu au fost găsite în apropierea portului Beirut. Este aceeași substanță care a provocat explozia de luna trecută.

Facebook va opri difuzarea publicității electorale în Statele Unite, în săptămâna dinaintea alegerilor

30 de milioane de dolari! Este averea uriașă a cuplului Harry și Meghan. Cei doi s-au mutat în Los Angeles, au înființat o companie de producție și au semnat și o înțelegere cu Netflix.