• România susține adoptarea unui al patrulea pachet de sancțiuni contra unor persoane și instituții din Belarus, a spus ministrul de Externe Bogdan Aurescu, înaintea Consiliului pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene.
  • Pentru cei peste 131.000 de elevi de clasa a VIII-a încep emoțiile primului examen. Mâine, puștii dau proba scrisă la Limba română, din cadrul Evaluării Naționale. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 iulie.
  • Biserica Neagră din Brașov este primul lăcaș de cult din țară unde este amenajat un centru de vaccinare. Se vor folosi serurile de la Pfizer și Johnson and Johnson. Iar cei care vin să se imunizeze vor fi primiți în acorduri de orgă.
  • Ploile continuă și astăzi în jumătatea de est a țării și în munții Occidentali, unde este cod galben până diseară, la ora 22. În Dobrogea, luna iunie a fost cea mai ploioasă din istoria măsurătorilor meteorologice.
  • Și dacă tot ne-am plâns de atâtea ploi, să știi ca vine canicula. În zilele următoare, temperaturile vor depăși 40 de grade, în special în vestul țării.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE