• Peste 90 afgani și 15 militari americani au fost uciși și 150 răniți, printre ei și copii, după atacurile care s-au produs în Kabul. ISIS și-a asumat atacurile. Evacuarea din Afganistan a fost reluată.
  • Joe Biden le-a transmis celor responsabili de atacul din Kabul că SUA nu-i vor ierta niciodată și că vor fi vânaţi, până vor plăti.
  • După 9 luni de la incendiul de la spitalul din Piatra Neamț, în urma căruia au murit 15 oameni, ancheta procurorilor arată că echipamentele medicale s-au aprins de la candelele care erau în preajma instalațiilor de oxigen.
  • CNSU a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Astfel, Elveţia şi Maldive intră în zona roşie, iar Bulgaria ajunge în zona galbenă, în urma creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19. Lista va intra în vigoare în 29 august, la miezul nopţii.
  • Dacă incidenţa cazurilor dintr-o localitate depăşeşte 6 la mie, şcolile vor trece în sistem online, anunță Klaus Iohannis. De asemenea, acesta a făcut apel la părinţi și la cadrele didactice să îndemne elevii să se vaccineze.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?