• Dacă incidența într-o localitate este de sub 3 infectări la mie, atunci elevii se pot întoarce la școală fizic, chiar dacă rata de imunizare din rândul personalului nu a ajuns la 60%.
  • Noua coaliție social democrată care se formează în Germania vrea să modifice regulile de gestionare a pandemiei: obligativitatea Green Pass să includă și testare, iar testarea să fie gratuită, asigurată de stat.
  • Austria a exclus, de azi, testarea din certificatul verde. Vaccinare este valabilă numai 9 luni după doza a doua, dacă nu este făcut și doza 3 de vaccin. În Austria este nevoie de green-pass în restaurante, baruri, la coafor sau la cosmetică și pentru orice activitate cu mai mult de 25 de persoane.
  • Și tot de azi, poți face rapelul cu serul de la Johnson and Johnson, dacă ai mai mult de 6 luni de la prima doză. Valeriu Gheorghiță recomandă un vaccin pe bază de ARN mesager- Pfizer sau Moderna.
  • E zi decisivă azi pentru criza politică. Liberalii decid cu cine vor face majoritatea parlamentară: PSD sau USR. Șefii liberali se văd în această seară în Biroul Politic Național, iar PSD e la această oră în ședință.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN