• Luni, pe 8 noiembrie, elevii se vor întoarce la școală, dar încă nu se știe în ce format. Până vineri, ministerul Educației trebuie să anunțe dacă acest lucru se va întâmpla fizic sau online, în funcție de situația epidemiologică.
  • 80% dintre respondenții unui sondaj făcut de Consiliul Elevilor spun că vor ca vacanța de iarnă să rămână la forma inițială, de trei săptămâni. Asta după Sorin Cîmpeanu a anunțat că va tăia o săptămână pentru recuperarea materiei.
  • Cu ocazia Cop26, Organizația Meteorologică Internațională anunță că perioada 2015-2021 a fost cea mai caldă înregistrată vreodată. În primele nouă luni ale lui 2021, temperatura medie a crescut cu aproximativ +1,09°C faţă de nivelul dn perioada preindustrială.
  • Elon Musk e gata să vândă acțiuni Tesla de 6 miliarde de dolari și să doneze banii, dacă ONU demostrează că acesta este suma de care este nevoie pentru a feri de foamete 42 de milioane de oameni.Și vrea un control idependent al modului în care vor fi cheltuiți banii.
  • Prințul Charles va cere „măsuri ca de război” în cadrul summitului COP26 pentru combaterea crizei climatice. „E nevoie de o campanie în stil militar pentru aranjarea puterea sectorului privat global, cu trilioane la dispoziție” este mesajul pe care îl va transmite acesta

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI