ELECTRIC-UP, ÎN MONITORUL OFICIAL. Este oficial: primești 100.000 de euro, dacă ai pensiune, hotel sau restaurant, ca să-ți montezi panouri solare. Programul Electric-Up a fost publicat în Monitorul Oficial.

COVID GREU DE DEPISTAT. Medicul Virgil Musta de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara îti spune că formele asimptomatice ale infectării cu Covid-19 la copii sunt greu de depistat și îti recomandă ție, ca parinte, dar și profesorilor, o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea cazurilor odată cu începerea anului școlar.

6 ȘI ATÂT. De luni, 14 septembrie, daca te afli in Anglia, ai grija! Adunările sociale cu mai mult de șase persoane vor fi interzise în contextul creșterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

ITALIA PRELUNGEȘTE RESTRICȚIILE. Și fii atent, dacă te pregătești să pleci în Italia: vei sta obligatoriu în carantină, două săptămâni. Măsura a fost prelungită, din nou, până pe 7 octombrie.

CINE-I VINOVAT? Ministrii de externe ai Canadei, Franţei, Germaniei, Italiei, Japoniei, Marii Britanii și ai Americii îndeamna Rusia să îi trimită în faţa justiţiei pe autorii otrăvirii lui Navalnîi.

TRUMP, GAZDA BUNĂ. Donald Trump este nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace în 2021 pentru acordul istoric dintre Israel si Emiratele Unite Arabe . Tot Trump găzduieste ceremonia de semnare a acordului pe 15 septembrie.

JEFF IAR ESTE PRIMUL. Jeff Bezos ocupă locul 1 în Forbes 400 pentru al treilea an consecutiv. Averea lui a crescut cu 57% față de anul trecut.

ORICE PENTRU VICTORIE. Trump este dispus să scoată din buzunar oricât este nevoie pentru a-l învinge la alegerile prezidențiale pe Joe Biden. Vrea neapărat un al doilea mandat.

JANE FONDA RENUNȚĂ LA DATING. La 82 de ani, Jane Fonda anunță că va renunța definitiv la dating. Celebra actriță, cu 3 mariaje oficiale, la activ, spune că e extrem de fericită de una singură.

VACANȚĂ DE MILIOANE. Beyonce si Jay-Z își petrec vacanța în Croația, pe un super yacht .