• Incidența în capitală a crescut la 8,28 la mie. În acest context  masca devine obligatorie chiar și pe stradă în toate localitățile care au depășit 6 la mia de locuitori, anunță CNSU.
  • În localitățile cu incidență de peste 6 la mia de locuitori vor putea merge în continuare la restaurant sau la concerte persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală. Evenimentele private vor putea putea fi organizate cu cel mult 200 de persoane.
  • Șapte oameni au murit la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Este al treilea incendiu de proporții într-un spital Covid în ultimul an. De șapte ani președinte, Klaus Iohannis recunoaște că statul a eșuat în a-și proteja cetățenii.
  • Școlile și grădinițele se închid și trec în online dacă jumătate din clase sau grupe au activitatea suspendată din cauza COVID. Cursurile se suspendă doar la apariția unui caz pozitiv într-o clasă, și nu la rata de infectare din localitate.
  • USR PLUS are nou președinte. Dacian Cioloș a obținut 19 603 voturi iar Dan Barna, principalul său contracandidat a luat 18.908 voturi.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ