• De astăzi, formularul de localizare a pasagerilor este obligatoriu la intrarea în țară. Peste 14.000 de persoane au generat deja formulare digitale în aplicaţia plf.gov.ro.
  • Premierul Nicole Ciucă ajunge astăzi la Bruxelles pentru o serie de întrevederi cu oficialii Uniunii Europene, dar și ai NATO. În această seară va discuta cu preşedintele Consiliului European, Charles Michael, iar mâine cu șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen.
  • Statele membre ale Uniunii Europene vor primi 20 de miliaone de doze suplimentare de vaccin Pfizer în primele 3 luni ale anului 2022 pentru a face față variantei Omicron, a anunțat Comisia Europeană. Între timp, Marea Britanie anunță că a ajuns la 12 decese din cauza omicron.
  • Israel impune de azi interdicții de călătorie pentru cei care vin din Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Norvegia, Spania, Finlanda, Franța și Suedia, asta după ce numărul de cazuri de Omicron a crescut la 175.
  • Iar dacă vrei să ajungi în Austria de sărbători trebuie să știi că ai nevoie de test PCR dacă nu ai doza booster. Tot de test ai nevoie și dacă ai trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Cei care nu prezintă rezultatul negativ al unui test PCR intră în carantină pentru 10 zile.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI