1.339 de noi cazuri de infecție cu coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. 485 pacienti sunt internați în secțiile de terapie intensivă.

Dacă vrei să-ți faci vaccinul împotriva Covid-19, mai ai de așteptat! România va primi în jur de 1 milion 300 de mii de doze. DAR primii vaccinați vor fi medicii, profesorii și vârstnicii.

România primește 875 de milioane de euro de la Comisia Europeană, pentru Autostrada Sibiu-Pitești. Prima etapă ar trebui să fie gata în 2023. Oare ce scuză vor mai avea acum?

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES

Ministrul Transportului, Lucian Bode, spune că în momentul accidentului se afla pe bancheta din spate, unde se odihnea: „Regret nespus acest incident”.

Guvernul ajută magazinele din mall-uri care nu au avut activitate în perioada stării de urgență. 3.000 de firma vor primi granturi pentru a-și acoperi jumătate din costurile chiriei.

Germania a retras județele Gorj și Neamț de pe lista zonelor de risc. Bucureștiul și 13 județe din țară sunt în continuare pe lista “respinșilor”.

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi a fost spitalizat după diagnosticul cu COVID-19, ca măsură de precauție.

Sorana Cârstea se bucură de una din cele mai mari victorii din ultimii ani pe terenul de tenis. A învins-o pe Johanna Konta și s-a calificat în șaisprezecimi la US Open.

Adrian Mutu debutează ca selecționer la U21. Primul examen îl dă la meciul cu Finlanda, în preliminariile Campionatului European 2021.

Cel mai important festival de film documentar din țară a început astăzi la Sibiu. Vei putea vedea documentare din barcă, dar trebuie să te grăbești pentru a prinde un loc.