Guvernul ar urma să aprobe limitarea circulației de la ora 22.00, în ședința care se desfășoară chiar acum la Palatul Victoriei. Propunerea a venit de la CNSU.

Favipirarvir ar putea fi primul antiviral împotriva Covid-19a produs în România. La Terapia Cluj au început deja probele tehnologice.

4.564 de persoane au fost testate pozitiv cu covid în ultimele 24 de ore, iar 1.140 de bolnavi sunt la ATI.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

11 județe și capitala sunt încă în cod galben de ninsori până mâine dimineață. Vremea se menține rece și în zilele următoare.

Cîțu a spus că astăzi va face public raportul Copului de Control legat de incendiile de la Matei Bals și de la Piatra Neamț, dacă va fi gata.

Anticorpii Covid se pot transmite de la mamă, la copil, prin alăptare, arată un studiu făcut în Israel.

13 universități românești au fost incluse în clasamentul Times Higher Education. Doar ASE, Babeș-Bolyai și Iuliu Hațegan sunt în jumătatea superioară a topului.

Activitatea Twitter din Rusia a fost limitată de Kremlin. Platforma nu ar fi respectat legislația țării.

Platforma de video streaming Disney Plus a anunțat că a ajuns la 100 de milioane de abonați, la 3 ani de la lansare. Anul acesta ar putea fi lansată și în România.

Ferrari a semnat un contract cu Armani pentru ca piloții Formula 1 Charles Leclerc și Carlos Sainz să poarte costume semnate de desingnerul italian la toate evenimentele din afara circuitelor.