Un nou record negativ. 3.130 de persoane au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore. În continuare avem un număr mare de pacienți la ATI, 607.

Prințul Harry vrea să atragă mai mult atenția asupra problemelor climatice și investește 55 de milioane de euro pentru a organiza un premiul pentru mediu.

500.000 de doze de Remdesivir vor ajunge în Europa după ce Comisia Europeană a semnat un contractul cu firma americană.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Pe un ton total diferit față de Trump și Biden, dezbaterea dintre Kamala Harris și Mike Pence a avut ca teme principale pandemia de Covid, China și schimbările climatice. Cei doi candidează pentru funcția de vicepreședinte al SUA.

Angajații din HoReCa au protestat în Piaţa Victoriei din Bucureşti aseară. N-au fost singuri. Și clienți de restaurante au ieşit în stradă, în semn de solidaritate.

Naționala de forbal a României își joacă ultima șansă pentru calificare la Euro. În seara aceasta are loc meciul cu Islanda.

Nu îți planifica prea curând vreo plecare în Italia sau Germania pentru că vei sta 14 zile în carantină. România a fost inclusă de cele două țări pe lista roșie.

Premiul Nobel pentru Literatură merge la Louise Gluck. Este scriitoare de poezii și esee și a absolvit Universitatea Yale. A câștigat și Premiul Pulitzer în 1993.

Donald Trump a declarat că infectarea cu noul coronavirus a fost o „binecuvântare de la Dumnezeu” care i-a dat posibilitatea să fie expus tratamentelor experimentale.

Acum 93 de ani, pe micul ecran apărea film mut „The Second Hundred Years” cu Stan Laurel și Oliver Hardy, cunoscuți ca Stan și Bran. Până în 1951, cei doi au jucat în 107 filme.