Un avion Boeing 737 cu peste 60 de pasageri la bord s-a prăbușit în urmă cu puțin timp în Indonezia, în Marea Java. Operațiuni de salvare sunt acum în plină desfășurare.

Diferența dintre media generală și cea de la examen, dar și rezultatele PISA vor fi criterii pentru salarizarea profesorilor în funcție de performanțe.

4.403 persoane au fost testate pozitiv cu covid în ultimele 24 de ore, iar 86 și-au pierdut viața. Sunt 1.100 de bolnavi la ATI.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Iarna își intră în drepturi și la noi. Până marți, în jumătatea sudică a țării, vor fi ninsori, vânt puternic și polei.

Profesorii vor primi bani în plus pe orele pentru recuperarea materiei, chiar dacă ministerul Educației nu a spus clar cum se vor desfășura aceste cursuri.

Șeful OMS a atras atenția că țările bogate au pus monopol pe vaccinurile anti-covid.

CNSU a actualizat lista țărilor care sunt în zona galbenă. Spania și Franța au fost reintroduse, ceea ce înseamnă că vei sta în carantină 14 zile la întoarcerea în țară.

Biden va prezenta săptămâna viitoare un plan de susținere economică pe fondul pandemiei de covid de trilioane de dolari.

Donald Trump vrea să își facă propria rețea de socializare după ce Twitter i-a închis contul pentru totdeauna.

Halep și alți grei ai tenisului vor sta într-un resort de lux din Adelaide pe timpul turneului de la Australian Open, ceea ce a stârnit revolta celorlalți jucători.