Primele rezultate ale testării vaccinului dezvoltat de compania AstraZeneca, în colaborare cu Universitatea Oxford arată o eficiență de 70.4 la sută. Testările au fost făcute pe 23.000 de voluntari.

Marea Britanie ar putea aproba vaccinul Pfizer chiar săptămâna aceasta, scrie The Telegraph, iar Serviciul Național de Sănătate e gata să înceapă vaccinarea de la 1 decembrie.

În Spania, vaccinarea începe în ianuarie, te anunță premierul Pedro Sanchez. Vor fi deschise 13.000 de centre de vaccinare în toată țara.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Și Statele Unite vor să înceapă vaccinarea împotriva Covid-19, înainte de jumătatea lunii decembrie.

Îți spun și că azi în românia au fost raportate 4.207 cazuri noi şi 130 decese. La ATI sunt 1.160 pacienţi.

Iar Parisul strălucește! Aseară s-au aprins luminițele de Crăciun pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din lume, Champs-Elysées.

Rămân în spiritul Crăciunului și îți spun că Goldie Hawn și Kurt Russell revin în rolurile domnului și doamnei Claus, în „The Christmas Chronicles, partea a doua”. Filmul va fi lansat pe Netflix chiar pe 25 decembrie.

Iar un studiu făcut de asociația American Heart, arată că un o rutină de somn sănătoasă, scade riscul de insuficiență cardiacă, cu 42%.

În 1889 a fost instalat, într-un cazinou din San Francisco, primul tonomat din lume. Nu se vindeau sucuri, ci muzică.

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura susţin că metroul din Cluj-Napoca, evaluat la un miliard de euro, este blocat în incompetenţă şi în birocraţie. Riscă să piardă finațarea europeană.