• Mii de protestari au pătruns azi în curtea Palatului Parlamentului după ce s-au îmbrâncit cu jandarmii și au forțat intrarea, iar mașinia ambasadei SUA a fost vandalizată. Manifestanții au fost chemați la protest de liderul AUR George Simion pentru a împiedica intrarea în vigoare a certificatului verde. Aceștia se indreaptă chiar acum către Guvern
  • În ultimele 24 de ore au fost raportate peste 800 de noi cazuri de infectare cu Sars-cov2 și de asemenea a fost confirmat și al 16-lea caz de infectare cu tulpina Omicron în România. 66 de persoane și-au pierdut viața iar incidența în Capitală e de 0,65 de infectări la mia de locuitori, în ușoară creștere față de ieri când a fost de 0.64 la mie.
  • Carantinarea turiştilor care intră în România, indiferent de categoria lor, ar putea fi evitată prin efectuarea de teste rapide antigen la intrarea în ţară, a declarat preşedintele ANAT.
  • Vom avea o zi dedicată special lecturii. Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege care instituie ziua de 15 februarie ca Ziua naţională a lecturii. Legea merge la promulgare.
  • Raed Arafat spune că în mai multe țări din Europa, s-a constatat faptul că doar două doze de vaccin nu asigură o imunitate crescută. De aceea va fi necesară doza booster pentru ca certificatul verde să mai aibă valabilitate. Decizia va fi, cel mai probabil adoptată la nivel european, spune Arafat.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA