• Două doze de vaccin Pfizer asigură o eficiență de peste 90% în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Este concluzia studiului care este prezentată pe pagina oficială RO Vaccinare.
  • Bilanțul Covid de azi arată așa: sunt 6.291 de cazuri noi, iar 397 de persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore. La ATI sunt 1.823 de persoane.
  • Germania este a doua țară, după Franța, care îi vaccinează pe cei care au mai puțin de 30 de ani numai cu Pfizer. Cei care au făcut prima doză de Moderna, vor primi la rapel Pfizer. Și femeiele însărcinate vor fi vaccinate tot cu Pfizer.
  • Sportivii Federației Române de Canotaj plantează astăzi copaci în pădurea Snagov. Scopul este de a împăduri o suprafață de peste 3 hectare. La acțiune vor fi prezenți și tricolorii medaliații la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
  • Peste jumătate dintre români susţin că schimbările climatice sunt un fenomen natural, nu provocat de om, potrivit unui sondaj recent. De asemenea, ei spun că nu ar trebui să ne îngrijorăm foarte mult din cauza lor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT