• E ZI IMPORTANTĂ PENTRU NATO. Summitul cu numărul 32 este în plină desfășurare. Liderii statelor membre sunt așteptați să facă declarații la finalul întâlnirii.
  • PARLAMENTUL DEZBATE CAZUL LUI GHINEA. Parlamentul dezbate moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului Cristian Chinea. Social democrații îi reproșează proiectele PNRR. Mâine va avea loc votul final.
  • SE MODIFICĂ LEGEA PENSIILOR. Deputații votează astăzi o nouă modificare a Legii Pensiilor. Cine prestează munci grele sau este expus radiațiilor s-ar putea retrage din actvitate mai repede.
  • BORIS ANUNȚĂ DACĂ MENȚINE RELAXĂRILE. Britanicii nu vor scăpa de restricții săptămâna viitoare, cum era planul. Guvernul de la Londra se teme de varianta Delta a coronavirusului și se pregătește să prelungească restricțiile încă o lună.
  • PROCESUL „COLECTIV” E APROAPE GATA. Curtea de Apel București începe 3 zile de dezbateri finale în dosarul Colectiv. Printre cei care au fost condamnați sunt Cristian Popescu-Piedone, doi pompieri și patronii clubului.
  • PNRR E MOTIV DE SCANDAL ÎN PNL. E scandal în PNL. Unul foarte încins din pricina împărțirii ministerelor care gestionează economia și fondurile europene cu USR PLUS. Discuțiile s-au aprins după ce Comisia Europeană ne-a trimis proiectele PNRR, cu zeci de observații, la refăcut.
  • NOVAVAX ARE EFICACITATE DE 90%. Vaccinul anticovid Novavax are o eficacitate de 90%, transmite compania. Novavax va depunde cerere de aprobare în Europa și Statele Unite până la sfârșitul lui septembrie și până atunci va produce 100 de milioane de doză pe lună.
  • S-AU VACCINAT PENTRU EURO 2020. 76% din 9000 de suporteri prezenți aseară la meciul EURO 2020 de pe Arena Națională au fost vaccinați, au trecut prin boală sau au prezentat un test PCR negativ. 2.136 de fani au făcut teste rapide și niciunul nu a fost pozitiv.

ÎNCEPE PLATA ORELOR REMEDIALE. De azi profesorii vor fi plătiți pentru orele remediale. Vor fi plătiți în județele unde documentația a fost completă.

AMAZON FOLOSEȘTE ROBOȚI PE POST DE ANGAJAȚI. Dacă îți cumperi ceva de pe Amazon, ai șanse și mai mari să primești un colet pregătit de un robot. Compania a introdus și mai mulți roboți în depozite, pe motiv că ușurează munca angajaților.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT