• Avem record la terpaie intensivă. 1.890 de persoane sunt în stare gravă. 10.196 de cazuri noi au fost confirmate în România, iar 451 și-au pierdut viața.
  • 340.000 de elevi sunt vaccinați împotriva Covid-19 și am ajuns la o medie de 8.000 adolescenți care se imunizează zilnic.
  • Confruntat cu un val de infecții, premierul Mark Rutte a anunțat azi că reintroduce restricțiile în Olanda, inclusiv purtarea obligatorie a măștii. În Olanda, obligativitatea Green Pass va fi extinsă din 6 noiembrie în locuri publice, muzee, săli de sport și terase.
  • Ludovic Orban a spus clar, gruparea pe care o conduce, de 16 parlamentari, nu va vota cu un guvern PNL-PSD. Singura soluție normală e refacerea coaliției de centru-dreapta cu USR, a mai declarat el.
  • Aproape 74% dintre cazurile de cancer de sân din România sunt descoperite târziu, în stadiile 2 și 3, potrivit unei cercetări făcute de Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România. Doar 3,5% dintre femei primesc un diagnostic în stadiul 0.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT