• SECȚIILE ATI, PLINE DE COVID-19. 3.855 de cazuri noi de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate de ieri până astăzi, la noi în țară. 73 de oameni au murit din cauza COVID-19, iar în secțiile de ATI bifăm un nou record: 828 de pacienți internați.
  • EUROPA, LA UN PAS DE CARANTINĂ. În tot mai multe țări din Europa, Guvernele iau în calcul carantina totală. Spania este la un pas de a instaura din nou lockdown-ul, după ce a depășit un milion de cazuri de COVID, Franța a depășit și ea acest prag, iar bilanțul deceselor în Germania a trecut de 10.000.
  • ORBAN, CU GÂNDUL LA RESTRICȚII. Orban spune că ia în calcul restricționarea circulației pe timp de noapte, în orașele mari, precum București, din cauza numărului crescut de cazuri.
  • VIOLENȚE LA VARȘOVIA. După protestele față de legea avortului din Polonia, mii de oameni au ieșit în stradă la Varșovia. De data asta nemulțumiți de restricțiile impuse din cauza pandemiei. Unii s-au bătut cu Poliția și au ajuns în arest.
  • PROTESTE LA ROMA. Lupte cu forțele de ordine au fost și la Roma, noaptea trecută. 200 de membri ai formațiunii de extremă dreaptă Forza Nuova au scandat lozinci antimască și au dat foc unor pubele.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC