• PNL și PSD s-au așezat la masa pentru a împărți banii pe anul viitor. Premierul te anunță că legea bugetului de stat va fi gata aprobată pe 24 decembrie. Este o mare provocare: găsirea unui echilibru între menținerea deficitului în scădere și cheltuielile sociale absolut importante. PSD ține cu dinții de pachetul social, în timp ce liberalii nu renunță la politica de investiții.
  • În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.673 cazuri noi COVID-19. Iar 183 de persoane și-au pierdut viața. În acest timp, incidența din capitală a scăzut la 1,58 la mia de locuitori.
  • Varianta Omicron are de trei ori mai multe șanse de a provoca reinfectări în comparație cu tulpinile Delta sau Beta, arată un ultim studiu al Africii de Sud. Cercetătorii spun și că Omicron are o capacitate puternică de a rezista la imunitatea naturală, dar și la niveluri ridicate de anticorpi.
  • Angela Merkel și-a luat rămas-bun de la armata germană în cadrul unei ceremonii organizate la Berlin. Merkel își va încheia cei 16 ani în funcția de cancelar al Germaniei săptămâna viitoare, când mandatul va fi preluat de social-democratul Olaf Sholz.
  • Apple pregătește o ediție specială pentru căștile wireless AirPods. Una transparentă. Momentan este în faza de prototip, însă primele imagini au apărut pe net.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI