Vom produce vaccin anti-COVID pe baza de ARN mesager. Anunțul a fost făcut de Cîțu, pe Facebook. 9 companii românești și două institute de la noi lucrează, acum, cu cei de la Comisia Europeană pentru a se apuca de treabă.

Aproape 58.000 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. De la începutul campaniei, s-au administrat peste 3,2 milioane de doze.

Sunt tot mai puțini elevi și angajați din Învățământ care s-au infectat cu SAR-CoV-2. În perioada 15 martie-1 aprilie, s-au infectat 2.600 de elevi și 2.200 de angajați.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

De anul acesta, elevii beneficiază de burse plătite din bugetul de stat. Vor fi alocate 536 de milioane de lei, dublu față de cât au acordat, anul trecut, autoritățile locale.

Un tribunal din Moscova a amendat compania Twitter cu 117.000 dolari pentru ca nu a eliminat postările prin care susțineau protestele neautorizate pentru Alexei Navalnîi.

Tesla a vândut 184.000 de mașini în primele trei luni ale anului. Aproape dublu față de aceeași perioadă a anului trecut.

Dacă vrei să vizitezi Catedrala de la Notre Dame mai ai de așteptat. Arhiepiscopul catedralei a spus că rescontrucția monumentul, distrus în incendiul din 2019, va dura cel mult 20 de ani.

Banderola de căpitan, pe care Cristiano Ronaldo a aruncat-o nervos când i s-a anulat un gol, în meciul Portugalia-Serbia, a fost vândută la licitație cu 64.000 de euro. Banii vor fi folosiți pentru tratamentul unui băiețel de 6 luni, cu atrofie musculară.

Ai putea merge la restaurat, teatru și cinema doar după ce îți faci un test rapid anti-COVID. Propunerea a fost discută ieri de ministrul Economiei și cel al Sănătății cu oamenii de afaceri din aceste domenii.

Și Dacă ți-a plăcut serialul Bridgerton, vreau să-ți spun că Rege-Jean Page, actorul care l-a jucat pe faimosul duce, nu va mai apărea în sezonul 2.