Știrile de la ora 16.00, prezentate de Andreea Perminova, 11 martie 2021

Meteorologii atrag atenția că astăzi este risc însemnat de avalanșe în Munții Bucegi și Făgăraș.

Primăria Sectorului 2 din București este în conflict cu compania de salubrizare care face curățenie în zonă. Părțile se confruntă în instanță, iar ultima decizie a judecătorului este în favoarea Primăriei, anunță primarul Radu Mihaiu pe Facebook.

Vaccinul Johnson and Johnson a fost aprobat de Agenția Europeană a Medicamentului. Serul va fi administrat într-o singură doză și are o eficacitate de 85% în prevenirea formelor grave ale bolii.

Astăzi primim 103.200 de doze de vaccin AstraZeneca. Acestea vor fi împărțite în cele 7 centre din țară.

Am depășit pragul de 50 de mii de oameni vaccinați în 24 de ore. Este cel mai mare număr de imunizări într-o zi de la debutul campaniei.

Pacienţii cu cancer sunt „mai puţin protejaţi” după prima doză de vaccin anti-COVID. O organizaţie caritabilă pentru cancerul de sân solicită revizuirea strategiei de vaccinare.

Uber va fi disponibil, din după-amiaza aceasta, în Craiova. Este al șaptelea oraș din România în care ajunge.

Comisia Europeană ar trebui să stabilească o dată pentru a interzice vânzările de maşini noi pe benzină şi diesel în întreaga Uniune Europeană, au declarat nouă ţări membre ale blocului , relatează Reuters.

Planul lui Biden de relansare a economiei, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, a fost aprobat de Camera Reprezentanților. Majoritatea americanilor va primi câte 1.400 de dolari

Apple a respins apelul făcut de Parler, aplicația fanilor lui Donald Trump. Prin urmare, Parler nu va apărea din nou în AppStore