Meteorologii atrag atenția că astăzi este risc însemnat de avalanșe în Munții Bucegi și Făgăraș.

Primăria Sectorului 2 din București este în conflict cu compania de salubrizare care face curățenie în zonă. Părțile se confruntă în instanță, iar ultima decizie a judecătorului este în favoarea Primăriei, anunță primarul Radu Mihaiu pe Facebook.

Vaccinul Johnson and Johnson a fost aprobat de Agenția Europeană a Medicamentului. Serul va fi administrat într-o singură doză și are o eficacitate de 85% în prevenirea formelor grave ale bolii.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Astăzi primim 103.200 de doze de vaccin AstraZeneca. Acestea vor fi împărțite în cele 7 centre din țară.

Am depășit pragul de 50 de mii de oameni vaccinați în 24 de ore. Este cel mai mare număr de imunizări într-o zi de la debutul campaniei.

Pacienţii cu cancer sunt „mai puţin protejaţi” după prima doză de vaccin anti-COVID. O organizaţie caritabilă pentru cancerul de sân solicită revizuirea strategiei de vaccinare.

Uber va fi disponibil, din după-amiaza aceasta, în Craiova. Este al șaptelea oraș din România în care ajunge.

Comisia Europeană ar trebui să stabilească o dată pentru a interzice vânzările de maşini noi pe benzină şi diesel în întreaga Uniune Europeană, au declarat nouă ţări membre ale blocului , relatează Reuters.

Planul lui Biden de relansare a economiei, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, a fost aprobat de Camera Reprezentanților. Majoritatea americanilor va primi câte 1.400 de dolari

Apple a respins apelul făcut de Parler, aplicația fanilor lui Donald Trump. Prin urmare, Parler nu va apărea din nou în AppStore