Euro a atins un nou maxim istoric. Moneda europeană a fost cotată de BNR la 4 lei și aproape 86 de bani. Analiștii spun că leul va continua sp scadă și că euro va ajunge la 5 lei, în următoarele luni.

Simona Halep și Monica Niculescu au fost eliminate din proba de dublu a Turneului de la Roma. Au pierdut cu 6-1, 6-3.

Simona își continuă, însă, parcursul la simplu. Mâine de la 13.00 va juca în optimi cu Daiana Yastremska

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Încă 1.679 de români au ieșit pozitivi la noul coronavirus, din cele 24.025 de teste efectuate, în ultimele 24 de ore. De asemnea, alți 27 de pacienți au murit.

Iar ritmul cu care se transmite coronavirusul în Europa este alarmant. Cifrele de-acum sunt mai mari decât cele din martie și aprilie, avertizeaza OMS, care e îngrijorată de faptul că tot mai multe țări au redus perioada de carantină.

Bucureștiul și alte 11 județe din România sunt pe lista zonelor de risc pentru Germania. Neamț și Caraș-Severin tocmai au fost adăugate, în timp ce Argeș și Dâmbovița au fost scoase de pe listă.

Și tot Germania a emis, azi, o atenționare de călătorie pentru Viena. Guvernul federal a inclus capitala austriacă pe lista zonelor de risc.

Dacă trăiești și muncești în străinătate poți vota prin corespondență, la alegerile parlamentare. Termenul a fost prelungit cu încă 30 de zile, așa că te poți înscrie la vot până pe 21 octombrie.

În prag de alegeri, Trump se confruntă cu noi acuzații. Fostul fotomodel Amy Dorris spune că actualul președinte al Americii a agresat-o sexual lângă toaleta VIP-urilor. S-ar fi întâmplat acum 20 de ani, la US Open.

Ecologista Greta Thunberg ar putea câștiga Premiul Nobel pentru Pace, anul acesta. Nobelul va fi decernat pe 9 octombrie, la Oslo, iar câștigătorul va primi 1 milion de dolari.