Se prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile, începând din 14 decembrie. Raed Arafat recomandă să petreci sărbătorile, acasă.

Un nou lockdown este exclus, conform spuselor premierului interimar, Nicolae Ciucă.

Cinci județe au peste 300 de cazuri noi de infectare cu SARAS CoV-2, în ultimele 24 de ore. În Capitală sunt circa 1900 de infectări.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Vaccinul împotriva Covid-19 dezvoltat de Sanofi și GlaxoSmithKline nu va fi gata până la finalul anului viitor. Rezultatele arată momentan o reacție imunitară slabă.

A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, printre care se numără Statele Unite, Elveția, Austria și Italia. Dacă vii din aceste zone, vei sta în carantină 14 zile.

Ungaria și Polonia au cedat într-un final. Uniunea Europeană a aprobat bugetul multianual. Planul de relansare economică ajunge la 750 de miliarde de euro.

Boris Johnson anunță că este foarte posibil să nu ajungă la un acord cu Uniunea Europeană. Pentru România asta ar însemna pierderea a circa 12.000 de locuri de muncă create de companii precum Asos sau Primark.

Cel mai așteptat joc din ultimii 10 ani, a fost lansat. Vorbesc de Cyberpunk 2077, cu Keanu Reeves într-unul din roluri.

Banksy a confirmat că lucrarea de artă “Aachoo” din Bristol, îi aparține.

Ai chef să schiezi weekendul ăsta? O poți face la Azuga pe pârtiile Sorica și Cazacu. Au fost deschise și pârtiile pentru începători.