Primele 10.000 de doze de vaccin produse de Pfizer/BioNTech au ajuns în România. Acestea vor fi depozitate la Institutul Cantacuzino și de acolo, distribuite în spitalele din țară.

Premierul Ungariei, Viktor Orban l-a felicitat pe Florin Cîțu pentru noua funcție și a salutat și intrarea UDMR la guvernare.

Noua variantă a coronavirusului detectată în Marea Britanie este, într-adevăr, „cu 50% până la 74%” mai contagioasă, spune Nick Davies, biolog la London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a decis prelungirea cu 14 zile a măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni.

AliBaba, cel mai mare site de comerț electronic chinezesc,a suferit o cădere istorică la bursă, de peste 13% într-o singură zi, după ce autoritățile de la Beijing au lansat o investigație antitrust împotriva companiei.

Dacă ai de gând să pleci în Turcia, de Revelion, îți aduc amingte că circulația este restricționată acolo din 31 decembrie până pe 4 ianuarie, pe tot teritoriul țării. Găsești mai multe detalii pe ankara.mae.ro.

În California a fost aprobat primul serviciu de livrare fără șofer. Acesta va fi lansat anul viitor. Masinile vor circula cu cel mult 56 de kilometri pe oră și vor face livrări doar când e vreme frumoasă.

Simona Halep, Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan sunt cele 5 jucătoare care vor reprezenta România, în tabloul principal, la Australian Open.

”Doar iubirea lui Iisus ne transformă viața și ne vindecă rănile profunde”, este mesajul de Crăciun transmis de Papa Francisc.

Nu în ultimul rând, Crăciun Fericit și La Mulți Ani de ziua numelui pentru că sunt 700.000 de români care își sărbătoresc ziua.