Autoritățile au prezentat cele trei scenarii pentru reîntoarcerea fizică a elevilor la școală pe 8 februarie

A treia tranșă Moderna a ajuns azi în România! Puțin peste 26.000 de doze vor fi repartizate în mai multe centre din țară. Peste 600.000 de români au fost imunizați până acum.

Coronavirus, cifrele zilei! 2.752 cazuri noi în ultimele 24 de ore și 87 de decese! Numărul românilor internați la ATI sare din nou de 1.000.

Recomandări

ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
CE FACI LA OKTOBERFEST?

Printre infectați e și Elisabeta Lipă, vicepreședintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român!

Familiile victimelor incendiului de la Institutul Național „Matei Balș” vor primi câte cinci mii de lei. Este ajutorul de urgență oferit de guvern.

UNIFARM ar fi luat măști de protecție neconforme. Grav e că au ajuns în spitalele din toată țara, de unde au fost retrase după ce medicii s-au plâns de ele.

Cei 100 de turiști români blocați în Mexic s-au ales cu pașapoartele și telefoanele confiscate. Ei sunt ținuți închiși în „condiții necorespunzătoare, indiferent de vârstă”, fără respectarea vreunei măsuri de protecție anti-Covid. Este anunțul făcut de ANAT

Austria a intensificat controalele la granițe, după ce mai mulți turiști britanici care voiau să ajungă pe pârtii au mințit că vor să intre în țară în interes de afaceri.

Amazon a avut vânzări de 125 de miliarde de dolari în ultimul trimestru din 2020, cu 44% mai mult decât cu un an în urmă!

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, renunță la funcția de director executiv. Va deveni însă președinte executiv, o mișcare care îi va oferi „timp și energie” să se concentreze asupra celorlalte proiecte ale sale. Va fi înlocuit de Andy Jassy, ​​care conduce în prezent afacerea Amazon în cloud computing.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că sunt doat 5.000 de medici și asistenți medicali pentru 17.000 de școli! Să vedem cine se ocupă de triaj de luni!

Tu cu cine citești azi? E Ziua Cititului Împreună, o campanie din 2007 care și-a propus să ne apropie de lectură!