Piata cumparaturilor livrate acasa a crescut puternic in 2020. Va creste de la 150 de milioane de euro in 2019, la 1 miliard de euro in 2021.

Două treimi din porumbul exportat de statele UE în ultimele şapte luni a fost vândut de România.

Traficul Aerian va fi in luna iunie la 30% fata de nivelul din 2019 spun analizele Eurocontrol.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Blueair ar putea amana cu un an intrarea la bursa anunta Oana Petrescu CEO-ul companiei. De vina este traficul aerian redus pe fondul restrictiilor de circulatie.

Angela Merkel promite ca Germania va avea imunizata toata populatia, 73 de milioane de persoane, pana in septembrie. Pana acum acolo s-au vaccinat peste 1,9 milioane de oameni.

Alexei Navalnîi a ajuns astazi in fata instantei. Judedcatorii vor decide daca il vor condamna la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru ca a incalcat ordinele de restrictie.

Elon Musk isi arata sustinerea fata de bitcoin si spune ca ar fi trebuit sa o cumpere acum 8 ani. Pretul unui bitcoin a crescut din nou pana la valoarea de 34.500 de dolari.

Autoritatile din Amsterdam vor sa mute Cartierul rosu din Centrul Orasului. Spera ca in acest fel sa schimbe profilul turistilor care vin sa viziteze zonele centrale ale capitalei.

Sebastian Colțescu a primit o veste bună după scandalul de rasism. Va arbitra derby-ul Dinamo-FCSB care se joaca maine.

1Un grup de 25 tineri student sau arhitecti au infiintat un ONG care isi propune sa salveze statiunea Baile Herculane. Au strans din donatii 75.000 de euro, insa e nevoie de 12 milioane de euro pentru restaurarea complete a statiunii.