Record de persoane vaccinate în România. 30.237 au primit serul anti-covid. 45 au avut reacții adverse, comune și minore.

În total, în România, s-au făcut 235.239 de vaccinuri de la începutul campaniei.

A fost actualizată lista cu țările cu risc epidemiologic ridicat. Dacă vii din Marea Britanie, SUA, Spania, Franța sau Italia intri în carantină 14 zile

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Însă poți scăpa de carantină, dacă ai primit și a doua doză de vaccin anti-covid și au trecut 10 zile de la momentul injectării

Kremlinul respinge din nou apelurile Occidentului de eliberare a lui Aleksei Navalnîi. Administrația Putin se teme de apelurile acestuia de organizare a unor proteste.

Sunt ultimele 24 de ore din mandatul lui Trump. Liderul de la Casa Albă este așteptat să grașțieze azi o sută de persoane.

Cercetătorii de la universitatea germană Konstanz au descoperit o nouă stare a materiei, pe care au numit-o sticla lichidă

Avioanele Boeinng 737 MAX vor putea zbura de săptămâna viitoare în Europa. Se întâmplă la doi ani de la imoblizarea la sol, după cele două tragedii aviatice.

Serialul Peaky Blinders se oprește la sezonul 6, anunță BBC

Ghidul Michelin a recompensat creativitatea restaurantelor din Franța pe durata pandemiei. Un local a primit a treia stea pentru că a organizat turnee stradale cu o rulotă de preparate culinare.