PANDEMIA E BUNĂ PENTRU IMOBILIARE. Uite și o parte pozitivă a pandemiei. Perioada este cea mai bună din ultimul deceniu pentru piața investițiilor imobiliare în București, o arată un sondaj Colliers.

MAI PUȚINI ABONAȚI LA NETFLIX. Ai zice că Netflix ar trebui să fie pe val în perioada asta. Totuși compania a avut doar 2.2 milioane de abonați noi în trimestrul 3 mult sub așteptări.

RECORD NEGATIV ÎN ROMÂNIA. România se apropie de 5.000 de cazuri de COVID-19 pe zi. Bilanțul de azi a a fost de 4.848 de cazuri.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

VÂRFUL E ÎN NOIEMBRIE. Iar greul nu a trecut. Maximul de îmbolnăviri cu COVID va fi atins în noiembrie, estimează analizele internaționale

MAI MULTE PATURI DE ATI. O sută de paturi de terapie intensivă în plus va avea Capitala, iar Spitalul Marius Nasta va avea o unitate mobilă. O spune Ministrul Sănătății.

DATORĂM 450 MILIARDE DE LEI. Ne-am îndatorat mai mult. În primele 8 luni ale lui 2020, datoria publică a crescut cu 76 de miliarde de lei peste întreaga datorie din 2008.

UNA DIN DOUĂ FEMEI NU LUCREAZĂ. Una din două femei nu are un loc de muncă la nivel mondial. O arată un studiu ONU. Dintre bărbați 74% dintre cei care au vârstă legală de muncă au un serviciu.

PAPA FRANCISC S-A RUGAT CU MASCĂ. Papa Francisc a avut pentru prima dată mască la o slujbă religioasă. El s-a rugat alături de alţi lideri creştini, musulmani şi budişti pentru victimele pandemiei și războaielor.

VOR S-O DEA LA PACE. Miniştrii de Externe din Armenia şi Azerbaidjan se vor întâlni vineri, separat, cu secretarul de Stat american, Mike Pompeo. Cresc șansele de pace în Nagorno-Karabah.

SPACE X PARTENER CU MICROSOFT. Elon Musk face parteneriat cu Microsoft, anunţă Wall Street Journal. Ei vor să facă reţele sigure şi servicii cloud în Spaţiu.