Cei trei mari, Dorsey de la Twitter, Pichai de la Google și Zuckerberg de la Facebook, sunt audiați chiar acum în Senatul American.

Dacă vrei să mănânci ceva la munte, nu-ți uita hainele groase. Restaurantele s-au închis la interior în Brașov. Va trebui să stai afară, la terasă.

COVID-19 ne-a costat mult. Jumătate din deficitul înregistrat în primele nouă luni ale anului a fost pentru a combate pandemia. Sume este de peste 37 de miliarde de lei.

Plătești puțin pentru benzină. Doar 0,934 euro pe litru, în timp ce media europeană este de 1,265 euro pe litru.

Ai un start-up în domeniul tehnologiei? Să știi că universitățile americane MIT și Harvard vor să investească 230 de milioane de dolari în companiile aflate la început de drum.

Vaccinul anti-covid vine, dar oficialii UE spun că nu vor fi doze suficiente pentru toată Europa până în 2022.

Revista satirică Charlie Hebdo a publicat astăzi noul număr. Pe prima pagină se află nimeni altul decât președintele turciei, Recep Tapyip Erdogan.

Jeff Bezos e interesat să cumpere CNN! Cel mai bogat om al planetei, care deține Washington Post, nu a comentat până acum informația și nici nu a făcut o ofertă companiei care deține CNN.

Dacă iubești jocul Assassin’s Creed trebuie să știi că devine serial. Ubisoft, compania care a dezvoltat jocul, a semnat un parteneriat cu Netflix.

Ruinele de la Machu Picchu se redeschid pentru turişti de la 1 noiembrie, după șapte luni, cu măsuri de distanțare.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?