Consiliul Național al Elevilor cere Ministerului Educației să descentralizeze decizia privind redeschiderea școlilor. Acolo unde situația o permite, școala să fie reluată față în față.

De o săptâmână vaccinăm anti-covd. Rezultatul? 13.596 de imunizăti făcute. Media este sub 2.000 pe zi. 37 de oameni au suferit reacții adverse.

De azi ritmul vaccinări ar trebui să crească, de zeci ori mai mult. Adică să ajungem la 20.000 de imunizări pe zi. Cel puțin așa zice coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Se vor face imunizări în 90% din cele 370 de centre destinate pentru această etapă. Adică cea pentru cadrele medicale.

Ca să-ți faci o idee cum stăm, Israelul imunizează 150 de mii de oameni pe zi. Iar la o populație de 9 milioane, speră să termine cu vaccinarea până luna viitoare.

DNA vrea să înceapă urmărirea penală față de fostul ministru al Medului Costel Alexe. Acesta ar fi cercetat pentru luare de mită și instigare la delapidare.

Bitcoin nu se oprește la creșterea de 300% de anul trecut. Recordul atins în aceste zile de 33.000 de dolari, ar putea fi depășit chiar de 4 ori.

Incendii puternice de vegetație au izbucnit în statul Western Australia. Autoritățile au emis avertizări pentru capitala statului.

La Tokyo se va impune o nouă stare de urgență, anunță premierul țării. Totul pentru a opri infectările cu noua tulpină covid.

Televizor pe post de șemineu virtual. 5% dintre europeni au folosit astfel device-ul o arată un studiu european.