Știrile de la ora 16.00, prezentate de Nadina Zisu, 17 februarie 2021

Anul școlar 2021-2022 va începe pe 13 septembrie, iar dacă vor fi cursuri suspendate, materia nu se va recupera în vacanțe, anunță Ministerul Educației.

O nouă tranşă de peste 160.000 de doze de vaccin AstraZeneca va ajunge joi la Institutul Camtacuzino. De acolo, serul va fi distribuit în centrele regionale din țară.

Numărul contaminărilor cu noul coronavirus în lume a scăzut cu aproape jumătate din ianuarie, la 2,7 milioane. Doar în estul Mediteranei rata a crescut cu 7%.

Fiecare dintre noi își poate creşte rezistenţa organismului în fața infecției cu SARS-COv-2 prin alimentaţie sănătoasă, stres redus şi odihnă, spune medicul Beatrice Mahler.

Indicele ROBOR a scăzut astăzi de la 1,55% la 1,54%, potrivit datelor BNR.

Noua Zeelandă se retrage din Afganistan în mai, după 20 de ani de prezenţă militară, anunţă premierul Jacinda Ardern.

După ce șeful Comitetului Olimpic de la Tokyo a spus că femeile vorbesc prea mult la ședințe, acum, partidul de guvernământ al Japoniei vrea ca la ședințele importante să participe femei, dar cu o condiție – să nu vorbească.

Organizația Europeană a Consumatorilor depune plângere la UE împotriva TikTok pentru că nu reușeste să protejeze copiii și adolescenții.

Un studiu arată că dezvoltarea zonelor urbane pune o presiune prea mare pe suprafața Pământului. San Francisco, de exemplu, cântăreşte cât 250 de milioane de elefanţi.

Actorii Rose Leslie şi Kit Harington, cunoscuţi din serialul „Game of Thrones”, au devenit părinţi