Prima tranșă de vaccinuri anti-COVID ar trebui să ajungă la noi în țară la sfârșitul lunii decembrie, iar în ianuarie să înceapă vaccinarea, spune ministrul Nelu Tătaru.

Sărbătorile să fie în familie, în jurul pomului de Crăciun. Dacă suntem iresponsabili, s-ar putea să avem sărbători triste, spune managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, medicul Cristian Oancea.

Consiliul Național al IMM-urilor oferă finanțare nerambursabilă pentru viitorii antreprenori sociali, între 55.000 și 100.000 euro pentru implementarea ideii de business.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Uite ce le mai trece unora prin cap: un bărbat a fost reținut la Brașov, după ce a pretins că e polițist și i-a cerut bani unei persoane aflate în autoizolare, ca să intervină pe lângă DSP.

Patru ani de dezvoltare fără precedent a României, cu fonduri europene de 80 de miliarde de euro, spune PNL că este obiectivul pentru alegerile din 6 decembrie.

Leul a scăzut, astăzi, la 4,87 unități pentru un euro. Dolaril a crescut la 4,12 lei pe unitate.

Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă, în capitala Bangladeshului. Îndeamnă la boicotarea produselor franțuzești, au ars un portet al președintelui Macron și spun că liderul francez va plăti spum pentru apărarea libertății de a-l caricaturiza pe profetul Mohammed.

Un al doilea mandat a lui Trump la Casa Albă va reprezenta sfârșitul NATO, spune o analiză Financial Times.

Peste 500 de persoane au fost arestate după protestele din Belarus, împotriva președintelui Lukașenko.

Filmul The Midnight Sky, regizat de George Clooney care interpretează și rolul principal, va fi lansat în luna decembrie.