Știrile de la ora 16.00, prezentate de Oana Despa, 4 aprilie 2021

În 8 săptămâni de școală, au fost folosite mai puțin de 2% din testele antigen. Sorin Cîmpneanu spune că motivele sunt lipsa personalului medical și refuzul părinților.

Tot Sorin Cîmpeanu spune că, la finalul lunii mai, va propune reluarea cursurilor în bănci, dacă vor fi respectate mai multe condiții între care se numără vaccinarea profesorilor și efectuarea mai multor teste.

Ai putea scăpa de restricții în două luni, spune ministrul Sănătății. Vlad Voiculescu menționează că atunci vom avea un număr mare de oameni care fie s-au vaccinat, fie au trecut deja prin boală.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a cerut date de la retaileri cu privire la comportamentul clienților în zilele în care magazinele se închid la ora 18.00. În funcție de acest lucru, s-ar putea schimba unele măsuri.

Peste 500 de milioane de utilizatori Facebook, din 100 de țări, sunt victimele unei scurgeri de date personale. România nu se află pe această listă.

Noah Green, bărbatul care a intrat cu mașina în doi polițiști la Capitoliu, suferea de paranoia, avea halucinații și gânduri sinucigașe.

Turneul Roland Garros ar putea fi amânat până când toate competițiile vor reveni, spune spune Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța. Competiția este programată în perioada 17 mai-6 iunie.

Ovidiu Hațegan revine în UEFA Champions League. Va arbitra partida dintre Manchester City și Borussia Dortmuns, de pe 6 aprilie.

Au trecut 17 ani de când suntem în NATO. Sărbătorim aderarea României în prima zi de duminică a lunii aprilie. Iar anul acesta coincide cu data la care 12 națiuni au semnat Tratatul Nord Atlantic. Se întâmpla în 1949.

Nu îți face planuri să mergi la vecinii bulgari. Ministerul de Externe a emis o averitzare de călătorie în Bulgaria până mâine din cauza condițiilor meteo. Vor fi ploi și ninsori abundente.

În această seară, FCSB și Craiova se întâlnesc într-un derby de foc în Liga I. Dacă va câștiga, echipa din Bănie se va apropia la 4 puncte de liderul FCSB.