Un medic din Vâlcea a avut o reacție adversă rară după ce i-a fost administrată cea de-a doua doză de vaccin de la Pfizer. Femeia a suferit paralizie temporară facială. Din fericire, ea se simte acum bine.

Cîmpeanu a anunțat că la 2 cazuri de covid, la liceu și ciclul gimnazial, și unul, la preșcolari și învățământul primar, se suspendă activitatea în clasa respectivă.

Iar elevii care vor avea simptome de covid și nu vor putea veni la școală, nu vor primi absențe.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Primele condamnări în Dosarul 10 august. Este vorba despre cei care au bătut o pe femeia jandarm. Bărbații au primit pedepse cu executare: 2 ani și 8 luni, respectiv 2 ani și 9 luni.

2.668 de persoane au fost testate pozitiv cu covid în ultimele 24 de ore, iar 984 de bolnavi sunt la ATI.

Chiar dacă astăzi avem temperaturi de primăvară de până la 15 grade, este cod galben de vânt puternic în 27 de județe până la ora 21.00

Din cauza pandemiei, 100.000 de angajați din turism și din sectorul ospitalității s-au orientat către alte domenii de activitate.

Comisia Europeană vrea să reducă, până în 2040, procentul fumătorilor din blocul comunitar de la 25%, la 5%.

Povestea gunoiului din sectorul 1 are și partea a doua. Din 11 februarie, Romprest își va sista activitatea din cauza facturilor neplătite.

Gruparea de extremă-dreaptă Proud Boys din SUA a fost declarată oficial organizație teroristă de către Canada, alături de ISIS și Al-Qaeda

Din camera lui de cămin de la Harvard, în 2004, Mark Zuckerberg, lansa Facebook. În prezent, o treime din popolația globului are cont pe platforma de socializare.