Vei scoate mai mulți bani din buzunare pentru medicamente. Ministerul Sănătății a aprobat majorarea cu 5% a prețurilor pentru 62 de medicamente.

Iar ambulanțierii din toată țara amenință cu proteste. Dacă NU vor fi invitați de Orban la discuții, vor ieși miercuri în stradă. IAR de joi vor intra în grevă japoneză. Ei cer, printre altele, salarii mai mari..

Încă 5.324 de români au ieșit pozitivi la noul coronavirus, în ultimele 24 de ore. 99 de pacienți au murit și 910 sunt la terapie intensivă.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Capacitatea de testare a crescut mult în România de la începutul pandemiei. Acum se fac mai multe teste într-o singură zi, decât în toată luna martie. În octombrie, de exemplu, s-au făcut peste 800 de mii de teste.

Trei sferturi dintre americani sunt îngrijorați că ar putea fi violențe în ziua alegerilor prezidențiale, dar și în următoarele zile, potrivit unui sondaj.

În presa americană a apărut deja și o hartă cu zonele în care ar putea avea loc violențe. Chicago, New York și Philadelphia se regăsesc pe hartă.

Marea Britanie a depășit pragul de un milion de oameni infectați cu SARS CoV-2. Regatul va intra în carantină începând de joi până pe 2 decembrie, a spus Boris Johnson.

Luna noiembrie aduce noi restricţii şi pentru Austria. De marţi, austriecii nu vor putea ieşi din case între opt seara şi şase dimineaţa.

Și este în vigoare un Cod galben de ceaţă în zece judeţe din centrul şi vestul țării, dar și un Cod galben de vânt puternic în alte opt judeţe din zona de est.

Mai multe filme scurte, realizate de fraţii Lumière, vor fi proiectate diseară pe faţada hotelului Intercontinental din Bucureşti. Este un omagiu adus începuturilor cinematografiei.