Alexandru Rafila îți spune că în lipsa unor măsuri suplimentare, România poate înregistra chiar și 10.000 de cazuri de COVID-19 pe zi până la finalul lunii decembrie.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere te anunţă că, mâine, emiterea rovinietelor între orele 10:00-19:00 este întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanță a sistemelor informatice.

Iohannis ne spune de Ziua Mondială a Oraşelor,că stoparea pandemiei ține și de modul de răspuns al oraşelor şi al marilor comunităţi la necesitatea respectării măsurilor de protecţie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Twitter deblochează contul principal al New York Post după câteva săptămâni după ce gigantul social media a pedepsit ziarul pentru că a postat raportul despre Hunter Biden.

Cercetătorii britanici te anunță că pacienții vindecați de Covid pot suferi de probleme cognitive după infecție, în special cei care dezvoltă o formă severă a boalii.

London Breed, primarul din San Francisco, anunță că în oraș nu se redeschid afacerile și diversele activități, deoarece cazurile de Covid sunt din nou în creștere nu numai în oraș, ci și în întregul stat.

Silicon Valley a cheltuit „mult mai mulți bani” pentru a-l ajuta pe Biden să câștige alegerile decât pe Clinton în 2016, arată un raport Vox.

Campania alegerilor americane din 2020 este cea mai scumpă din istorie, potrivit specialiștilor. Ajunge undeva la aproape 14 miliarde de dolari.

Dolly Parton dezvăluie secretul căsătoriei de lungă durată: „Râdem mult și nu stăm toată ziua nas în nas”. Este căsătorită cu Carl Dean de 54 de ani.

Știi că azi este Ziua Internațională a Mării Negre.