• România înregistrează în ultimele 24 de ore 716 cazuri Covid, iar 45 persoane și-au pierdut viața. In același interval, incidența in capitală a ajuns la 0,98 de infectări la mia de locuitori. De pe 4 septembrie incidența nu a mai scăzut sub un caz la mia de locuitori.
  • Procentul tinerilor care abandonează timpuriu școala a început să crească în pandemie. Peste 220 de mii de tineri cu vârste între 18 și 24 de ani au terminat cel mult 8 clase în 2020.
  • Anul acesta nu te vei bucura de niciun spectacol în București de revelion. Primarul capitalei, Nicușor Dan spune că relaxările au fost anunţate „prea din scurt”.
  • Spune-mi la ce oră te-ai vaccinat și îți spun câți anticorpi ai! Un studiu realizat pe 2.200 de persoane în Marea Britanie arată că numărul de anticorpi e mai mare la persoanele care au primit vaccinul după-amiaza.
  • Aproximativ 44 de mii de persoane au protestat în Austria din cauza restricțiilor. Și în centrul orașului Barcelona au avut loc manifestații. Cu toții cer să nu fie introduse pașapoartele Covid.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA