• În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 12.590 cazuri noi de COVID-19. Au decesat 184 persoane. La Terapie Intensivă sunt acum 1.412 pacienți, dintre care 20 minori.
  • Terapia intensivă a Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Constanța a devenit secție pentru pacienții Covid, pentru a fi menținut numărul paturilor de terapie intensivă după incendiul de ieri. Totodată, prefectul județului Constanța a anunțat că toți pacienții transferați în alte spitale, după incendiul de ieri, se află acum într-o stare stabilă.
  • De mâine, în București, vor fi introduse restricții. Sunt închise cinematografe, restaurante, săli de sport. Magazinele închid la ora 18, iar masca va fi obligatorie. Asta dacă nu este publicată în Monitorul Oficial hotărârea CNSU prin care toate activitățile de comerț se pot desfășura, dar ai acces la ele doar dacă ești vaccinat sau ai trecut prin boală.
  • Ministerul Afacerilor Interne împreună cu cel al Sănătății se vor întruni luni, pentru stabili excepțiile legate de portul măștii în spațiile publice acolo unde incidența este peste 6 la mie.
  • Școlile sau grădinițele se închid și trec în online dacă jumătate din clase sau grupe au activitatea suspendată din cauza COVID. Cursurile se suspendă doar la apariția unui caz pozitiv într-o clasă, și nu la rata de infectare din localitate.
  • Monica Niculescu și Anna-Lena Friedsam au triumfat în proba de dublu feminin a turneului de tenis de la Nur-Sultan. Ele le-au învins pe rusoiacele Anghelina Gabueva și Anastasia Zaharova, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-5. Pentru performanța lor din capitala Kazahstanului, perechea Niculescu/Friedsam au primit un cec în valoare de 17 mii de dolari.
  • Între timp Prințesa Beatrice a Marii Britanii a ales numele pentru fiica ei de două săptămâni. Cel mai nou membru al familiei regale se va numi Sienna Elizabeth și este al 12-lea nepot al Reginei Elizabeta a doua.
  • Astăzi, de la ora 22:00 ai cel mai spectaculos meci de fotbal al zilei. La Madrid, campioana Spaniei, Ateltico, înfruntă Barcelona. Este oficial că RonaldKoeman(KUMĂN) va rămâne antrenorul Barcelonei indiferent de meciul din această seară.
  • La Paris Fashion Week vezi azi noile colecții ale caselor de modă Hermes și Balenciaga.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT